Drs.Hilda Heidsma

(Manvir Kaur)

Hilda’s spirituele pad begon op 16 jarige leeftijd met een aantal diepe spontane contemplatieve ervaringen, waar ze de staat van gedachtenloosheid ervaarde en verbinding maakte met de Goddelijke bron. Dit gaf haar diep inzicht over wie we in essentie zijn en wat de bedoeling is van dit menselijk leven. Vanaf deze leeftijd begon zij yoga te beoefenen en kwam haar hele leven in de richting om zichzelf spiritueel te ontwikkelen en andere mensen te helpen, zichzelf te healen en om vooruitgang te maken op hun spirituele pad
Van geboorte is zij hoogsensitief, wat zich uit in diepe heldervoelendheid, helderziendheid en helderwetendheid.
Zij beoefent al meer dan 40 jaar yoga. Ze volgde de opleidingen voor raja- en kundalini yoga-docent en gaf een aantal jaren boeddhistische lezingen en meditatielessen. Zij werkt sinds 1989 als yogadocent en geeft lessen over uitgebreide spirituele onderwerpen.
Zij werkt al meer dan 30 jaar met fijnstoffelijke energieën, Engelen en Lichtwezens. Hilda bestudeerde verschillende healingvormen, waaronder pleiadische healing, Sat Nam Rasayan healing, esoterische genezing en sjamanistische genezing. Ze geeft aurareading en healingbehandelingen begeleid door Engelen, Meesters en Lichtgidsen in haar eigen praktijk.
In de licht- en healingcirkels en vollemaanmeditatie die ze al jaren geeft, komen mensen bij elkaar om de fijnstoffelijke energieen van de Engelen, Engelenhierarchieën en hogere werelden zelf te ervaren.
Ook werkt Hilda als psycholoog en regressietherapeut.

Afspraken en informatie

Voor afspraken en informatie over prive readingen, healingen en cursussen

Drs. Hilda Heidsma
Wethouder Ramstraat 28
1107CN Amsterdam Z-O
(eindpunt metro Gein)
Tel: 020 ­ 452 71 01
Mobiel: 06 – 20 82 33 44
E-mail: Hilda Heidsma

NEEM NU CONTACT OP