Yoga en Meditatie Retraite – Spanje

Wij organiseren vanuit Studio Mukanday een yoga en meditatie retraite van tien dagen in de Costa Blanca – Spanje.

Hilda nodigt je uit om deze unieke reis te ervaren, samen yoga te beoefenen, tot rust te komen, zelf-vernieuwing en spirituele groei te ervaren, te mediteren in de natuur, mantras te zingen, en vooral te genieten op een prachtige plek vlakbij het strand met zon, prachtige natuur, watervallen en lekker vegetarisch eten aan de zonnige Spanje kust.

Retraite

Tijdens deze retraite gaan we yoga en meditaties doen in de natuur onder leiding van Hilda, prachtige wandelingen maken, terwijl we onze spirituele en meditative ervaring zullen verdiepen.

In de ochtend en de avond kun je yogaklassen volgen met fysieke houdingen, ademhalingsoefeningen en meditaties. Deze yogalessen zijn goed te volgen door zowel beginners als gevorderden yogi’s.

Gedurende de dag zullen we naar natuurplekken gaan en helende energetische meditaties doen.

Buiten het programma om is er de mogelijkheid te genieten van de zon, zee en strand en zelf diverse culturele tripjes te maken.

Gedurende deze tien dagen is het ook mogelijk een afspraak te maken voor individuele sessies met Hilda Heidsma voor persoonlijke begeleiding via Aura Readings en Healing en Engelen therapie.

Accommodatie

Onze gasten zullen verblijven in een prachtig appartement vlakbij de zee waar plek is voor 12 personen.

Roxanne die met ons meegaat zal ons verassen met lekkere vegetarische maaltijden. Ontbijt, Lunch en Dinner zal voor ons verzorgd worden tijdens deze dagen.

Leraren

Hilda Heidsma is de eigenaar van de Studio Mukanday. Zij beoefent al meer dan 35 jaar yoga en geeft hier 30 yaar les in. Ze geeft ook al vele jaren meditatielessen, licht- en healingcirkels en healingtrainingen. Zij bestudeerde verschillende healingvormen, waaronder Pleiadisch Lichtwerk, Esoterische Genezing, Engelen Therapie, Sjamanistiche Genezing en Sat Nam Rasayan Healing. Ze werkt als Psycholoog en Regressie Therapeut en ze geeft Aura Reading en Healingbehandelingen in haar eigen Praktijk.

Data

Van Vrijdag 31 Mei (16.00h) tot met Maandag 10 Juni (14.00) 2023

Prijzen

1 persoon €1295,-
2 personen €2240,-

De prijzen zijn inclusief verblijf in een prachtig appartement, tweepersoons kamer, vol pension, 3 maaltijden per dag: vegetarisch.

Twee Yogalessen per dag, meditaties in de natuur, wandeltochten begeleiding.  Als je je eigen accommodatie wil regelen, dan de prijs van de lessen alleen is €650 per persoon.

Exclusief zijn persoonlijke sessies, reiskosten, reizen van en naar de luchthaven, andere alternatieve activiteiten in de regio zoals paardrijden, kanoën, tennis, zwembadkosten, enz. De yoga mat en yoga kussen moet zelf meegenomen worden.

Beschikbare plaatsen voor deelname

Minimaal 4 personen, maximaal 10 personen

Locatie

Costa Blanca – Spanje.

Reizen

Vanaf vliegveld Alicante kun je met 2 metrolijnen de 3 of de 5 , of met bus C-6 ( vertrekt iedere 20 min.) naar Plaza Puerta del Mar , het centrum van Alicante, wat zo ongeveer 10 km. van het vliegveld verwijderd is.
Vanaf Alicante naar Guardamar del Segura kun je met bus operator Auto cars Costa Azul.
Kosten tussen de € 2 en de € 4.
45 minuten onderweg langs de prachtige kustlijn zo ongeveer 40 km.
Een taxi is ook mogelijk, kosten varieren tussen de € 30 en € 40.

Registatie

Je registratie is geldig na het storten van het totale bedrag, (cursus inclusief e/o exclusief hotel, eten en vliegveld transfers). Het totale bedrag dient overgemaakt te zijn 1 maand voor aanvang van de week. Annuleren is mogelijk tot een maand voordat de cursus begint. In het geval van annuleren binnen de maand voor de cursus, wordt er geen bedrag meer terug gestort.  Wij adviseren je eigen reisverzekeringspolis afsluiten om risico’s te dekken voor en gedurende de vakantieperiode. De organisatie is niet verantwoordelijk voor de gezondheid situatie van de deelnemers of van gezondheids incidenten gedurende de activiteiten van de retraite.

Voor meer informatie bel 020 – 452 71 01
E-mailen kan ook via deze link >> Manvir Kaur.

Jaren ervaring

Hilda Heidsma werkt al meer dan 30 jaar met Subtiele energieën, Engelen en Lichtwezens.

More services