Psychologische Sessies

In deze sessies kan gewerkt worden aan elk emotioneel, mentaal, spiritueel, persoonlijkheids-, relatieprobleem en werk gerelateerd ­probleem.

In de psychologie van de ziel wordt elk probleem gezien als een blokkade waar de ziel-energie en de potentie energieën van de ziel niet kunnen stromen.

Veel mensen hebben in dit leven (en vorige levens) dieptepatronen ontwikkeld, die verbonden zijn met diepe negatieve overtuigingen over jezelf, anderen mensen en de wereld.

Dit heeft een effect op de wereld van de emoties en creërt  emotionele en lichamelijke spanning. Dit beinvloed hoe je anderen en de wereld om je heen ervaart en dit patroon blijft zichzelf versterken en bevestigen, tenzij je psychologisch en

energetisch werk gaat doen om dit te veranderen.

In de psychologische sessies wordt gewerkt met counselingsgespreken gecombineerd met energiewerk om de overtuigingen los te laten, de (diepte) patronen te veranderen en daardoor de onderdrukte positieve energieën die de ziel van de persoon wil uitdrukken naar voren te brengen en te versterken.

De sessie zijn altijd gericht op persoonlijke bekrachtiging en het naar voren brengen van je innerlijke krachten en potenties.

Hilda is afgestudeerd Psycholoog en heeft jarenlange ervaring met de psychologie van de ziel en energetische behandelingen en healingwerk.

 

Sessie duren 1 1/2 uur en kosten €100

Jaren ervaring

Hilda Heidsma werkt al meer dan 30 jaar met Subtiele energieën, Engelen en Lichtwezens.

More services