De vollemaan meditatie

Esoterische astrologie onderwijst dat planeten, zonnen, galaxies en de astrologische constellaties, de lichamen zijn van kosmische wezens, die elk hun eigen energieën kleuren, wetten en eigenschappen hebben.

Onze zon geeft de energieën van de zodiak door aan de aarde. Elke maand reist de zon door het elektromagnetisch veld van een van de astrologische constellaties van de zodiak en geeft deze energieën direct of via de planeten die met het teken samen werken door aan de aarde.

Door de krachtige instroming van deze energieën tijdens de volle maan periode (drie dagen voor de volle maan, tijdens de volle maan dag en drie dagen na de volle maan) kunnen we ons contact met de Spirituele hiërarchie van de mensheid en onze eigen lichtgidsen versterken. De hiërarchie geeft ook de nieuwe visies voor onze volgende stappen op ons spirituele pad en het pad van de mensheid met meer gemak door tijdens deze periode. De nieuwe energieën helpen ons ook om onze energieën te versnellen en obstakels en belemmeringen in onze persoonlijkheidsnatuur op te ruimen.

In groepsmeditatie creëren we een sterk elektromagnetisch veld om licht, liefde en kracht vanuit de kosmische constellaties en de spirituele hiërarchie naar de mensheid te laten stromen.

De kosten voor deelname aan de volle maan meditatie zijn €15-

 

Als je belangstelling hebt voor de volle maan-meditaties geef je dan op voor de malinglist, dan wordt je iedere maand op de hoogte gehouden van de datum en tijd.

Voor verdere informatie
klik hier [malinglist volle maan meditaties] of bel 020 – 452 71 01

Jaren ervaring

Hilda Heidsma werkt al meer dan 30 jaar met Subtiele energieën, Engelen en Lichtwezens.

More services