Dolphin Brain Repatterning

DBR is een spirituele massagetechniek en is een onderdeel van Pleiadisch Lichtwerk. Het doel van DBR is om het beendergestel te bevrijden van vastzittende patronen, die je spontaniteit en vrijheid in de weg staan en het stromen van de cerebrospinale vloeistof blokkeren. Als het skelet en het lichaam flexibel en open is, dan reageert iemand open en spontaan op elke situatie en op elke shock/ trauma.

Alle ervaringen die je meemaakt worden opgeslagen in het fysieke lichaam. Ervaringen die we niet verwerkt hebben, naast aangeleerde houdingen en stresspatronen kunnen contracties veroorzaken in onze spieren en botten. Als we meer en meer vasthouden in ons leven worden we stijver. In ons bottenstelsel en ons bewustzijn is dan minder openheid en vrijheid gekomen. Door verkrampingen en emotionele bagage los te laten met een DBR behandeling keren we een stukje meer terug naar onze oorspronkelijke, open, spontane staat.

Hoe werkt DBR:

De healer voert de massage uit in samenwerking met de gidsen. Je ligt op de massagetafel in loszittende, comfortabele, stevige kleding. Een DBR balancing duurt 1 uur. Een volledige DBR sessie duurt 1 tot 1½ uur. De eerste 24 uur na de behandeling moet je rustig aan doen, zodat de nieuwe staat optimaal in het lichaam opgenomen kan worden.

Kosten: DBR balancing € 85,- Volledige DBR € 100,-

Jaren ervaring

Hilda Heidsma werkt al meer dan 30 jaar met Subtiele energieën, Engelen en Lichtwezens.

More services