Basisopleiding

Basiscursus Intuïtieve ontwikkeling en aurareading 2025

In deze éénjarige cursus leer je om je vermogens om energieën te voelen en via het derde oog te lezen te vergroten. We werken met oefeningen om je eigen energiesysteem en dat van een ander beter te leren kennen. Aurareaden speelt hier een belangrijke rol bij. Bij aurareaden lezen we de energieën en de informatie die in de aura van iemand aanwezig is.

De aura is namelijk een enorme bron van informatie. Het auraveld geeft bijvoorbeeld inzicht in de persoonlijkheid, de gemoedstoestand, de levensissues, karmische patronen, voorouderinvloeden, talenten, relatiepatronen, ontwikkelingen over een langere periode e.a.

Door de informatie van het auraveld, de verschillende lagen van de aura en de chakra’s, te lezen, krijg je meer informatie voor jezelf en de ander. Zodoende verwijder je obstakels op je pad te en dit zal je ontwikkeling versnellen. Hierdoor begin je  meer open, vrijer en meer jezelf te voelen en komen je krachten, innerlijke vermogens en capaciteiten meer naar buiten. Je gaat meer leven wie je werkelijk bent.

De data van de cursus 2025 zijn:

15 febr, 15 mrt, 12 apr, 10 mei, 14 juni, 5 juli, 13 sept, 11 okt, 8 nov, 13 dec

De lestijden zijn van 10.00 – 16.30 uur.
De kosten* van de basiscursus zijn: : €1475,-

De basistraining is een goede voorbereiding op de cursus pleiadisch lichtwerk.
In deze cursus leer je om je helderziende, helderhorende, heldervoelende en helderwetende vermogens nog verder te ontwikkelen.

*Het lesgeld is in overleg in termijnen te betalen

Jaren ervaring

Hilda Heidsma werkt al meer dan 30 jaar met Subtiele energieën, Engelen en Lichtwezens.

More services