Angel Therapy

Angel Therapie is een vorm van readen en healen, waarbij op een krachtige manier samengewerkt wordt met de Engelen, Aartsengelen, Lichtgidsen en Elohim van het licht. Ook wordt in de sessie gewerkt met de Aartsengelen van de Pleiaden, Sirius en Arcturius en de Engelenhierarchieen van de Planeten.

Deze lichtwezens zijn in staat hulp en ondersteuning te bieden bij elk levensprobleem en bij iedere levensvraag. Zij schijnen als het ware hun licht over het probleem of de vraag, waardoor een nieuwe opening of oplossing in je leven naar voren kan komen. Hun aanwijzingen en energetische ondersteuning is er altijd op gericht (spirituele) groei en een positieve verandering in je leven tot stand te brengen.

Tijdens de reading wordt o.a. gekeken naar verstoringen, obstakels en (diepte) patronen in je energieveld, omgeving en/of relaties. Door dit te benoemen ontstaat meer helderheid, begrip en herkenning in je
bewustzijn.

Tijdens de healing werken we samen met de Engelen en Lichtwezens om deze obstakels, verstoringen en (diepte)patronen in je energieveld, omgeving en relaties te healen en te transformeren. Hierdoor ontstaat meer licht en positiviteit in je energieveld en je bewustzijn. Je lichtfrequentie kan verhogen. Hierdoor kunnen je innerlijke krachten en potenties in manifestatie komen.
Door Angeltherapy/ Engelen therapie wordt ook je herinnering om met deze krachtige Lichtwezens samen te werken hersteld.

In Angel Therapy/ Engelen Therapie kan bijvoorbeeld gewerkt worden aan:

Verwijderen van energetische koorden, entiteiten, astrale parasieten, vloeken en implantaten met behulp van Aartsengel Michael.
– Brengen van healing op alle niveaus van je wezen met Aartsengel Rafael.
– Healen en openen van je hartchakra samen met Aartsengel Chamuel.
– Verwerken van verlies en rouw/ of verwerken eigen onverwerkte sterfervaring uit een vorig leven  met de Aartsengel Azrael.
– Oplossen van een relatieprobleem met behulp van de Aartsengel Gabriel.
– Healen van je innerlijk kind met de Aartsengel Gabriel en moeder Maria.
– Oplossen van obstakels op je levenspad/ spiritueel pad samen met de
– Aartsengel Michael en Uriel. Werken met je heilige geometrie en hulp bij hoog sensitiviteit met de    Aartsengel Metatron e.a

Kosten € 100,- per sessie van 1½uur

Locatie 
Wethouder Ramstraat 28 1107CN Amsterdam Z-O

Voor meer informatie: Telefoon 020 452 71 01 | E-mail: Hilda Heidsma

Jaren ervaring

Hilda Heidsma werkt al meer dan 30 jaar met Subtiele energieën, Engelen en Lichtwezens.

More services